Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Lekkerkerk

Samenlevingscontract in Lekkerkerk laten opstellen 

Heeft u een relatie en wilt u ook voor de wet fiscale partners zijn zonder met elkaar te trouwen? Laat een samenlevingscontract opstellen in Lekkerkerk, als u gaat samenwonen en afspraken wilt vastleggen in een samenlevingscontract. Een dergelijk document schept duidelijkheid over onder andere: 

  • Wie wat bijdraagt aan welke kosten 
  • Welke bankrekening waarvoor wordt gebruikt 
  • Wie wat krijgt in geval van overlijden 
  • Wie wat krijgt wanneer u uit elkaar zou gaan 

Kies voor Lint Notarissen, als uw notaris voor het opstellen van deze notariële akte en koop het stukje zekerheid waar u beiden naar op zoek bent. Mocht de relatie in de toekomst onverhoopt stuklopen, dan biedt het samenlevingscontract ook dan helderheid en houvast.  

Afspraken over kosten en nalatenschap in samenlevingscontract 

Het is fijn om te weten wat u en uw partner kunnen verwachten op het gebied van financiën. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. Door vast te leggen wie op welke manier een bijdrage levert in de vaste lasten, is dat geen punt van discussie meer. Wij zorgen dat u beiden naar volle tevredenheid uw handtekening zet onder dit rechtsgeldige document.  

Bij overlijden komt het nogal eens voor dat er onenigheid bij de nabestaanden ontstaat over de nalatenschap. Een samenlevingscontract van Lint Notarissen in Lekkerkerk geeft helder weer wat u en uw partner hebben afgesproken.  

Bent u benieuwd wat het opstellen van een samenlevingscontract u gaat kosten? Vraag ons om een gratis offerte, dan nemen wij bij voorkeur telefonisch contact met u op. Dit geeft namelijk u de mogelijkheid om ons al uw vragen direct aan ons te stellen. 

Lint Notarissen voor al uw notariële aktes 

Heeft u behalve een samenlevingscontract in Lekkerkerk ook behoefte aan een zakelijk document, dan nemen we dat graag voor onze rekening. We kijken welke notaris u daarmee het beste kan helpen en zorgen ervoor dat ook zakelijk gezien uw nalatenschap goed is geregeld. 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Samenlevingscontract laten opstellen | Lekkerkerk

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken