Tekst melding

i.v.m. met een telefonische storing is ons kantoor alleen bereikbaar per mail. Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug
Notaris van Veen jan23 (4)

Mr. Leo van Veen werkt door na pensionering

17 januari 2023 08:44:25

Met het naderen van de pensioengerechtigde leeftijd van Mr. Leo van Veen heeft de organisatie van Lint Notarissen per 1/1/2023 enkele wijzigingen ondergaan. Veranderingen die géén gevolgen hebben voor de dienstverlening.

Mr. Van Veen (66) zet zijn werkzaamheden binnen Lint Notarissen voort als toegevoegd notaris. Een en ander betekent dat hij per 1 januari jongstleden voor dertig uur in dienst is getreden van Lint Notarissen en afscheid heeft genomen van zijn ondernemerschap. Vakinhoudelijk en qua dienstverlening verandert er niets. Ook blijft Mr. Van Veen actief in en vanuit kantoor Lekkerkerk. Daar is hij in de ochtenduren werkzaam. Op een aantal middagen kunnen cliënten van buiten Lekkerkerk bij hem terecht in de vestiging  van Lint Notarissen in Bergambacht.

Bij de nieuwe constructie snijdt het mes aan twee kanten. De clientèle van Mr. Van Veen houdt zijn vertrouwde (toegevoegd) notaris en kan ook de komende jaren voor alle notariële zaken en – vraagstukken bij hem terecht, terwijl Mr. Van Veen naast zijn werkzaamheden de beschikking krijgt over meer tijd om te genieten van zijn drie kleinkinderen en zijn bestuurswerkzaamheden voor onder meer Hospice Krimpenerwaard en StreekFonds Krimpenerwaard.

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken