Tekst melding

i.v.m. met een telefonische storing is ons kantoor alleen bereikbaar per mail. Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Tekst Maatwerk

Maatwerk

Als notaris werken wij onafhankelijk en onpartijdig. Dit betekent dat wij naar zowel de belangen van de verkoper als naar die van de koper kijken. Naast het bewaken van het financiële gedeelte van de overdracht zorgen wij voor de transportakte. Afhankelijk van uw situatie kan er een leveringsakte (transportakte) op maat worden gemaakt. Bent u een eenoudergezin? Is de verkoper gescheiden? Of is er een andere reden waardoor de juridische positie complexer is dan standaard? Dan voeren wij aanvullende werkzaamheden uit. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het opmaken van een verklaring van erfrecht
  • Het regelen van de volmacht
  • Het maken van een testament
  • Het opstellen van een samenlevingscontract

Ook wanneer er opvallende zaken naar voren komen in de openbare registers kan maatwerk noodzakelijk zijn. Is de verkoper failliet verklaart? Heeft u te maken met een mede-erfgenaam die minderjarig is? Wij weten wat te doen.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over dit onderwerp? Bent u benieuwd naar de werkzaamheden die in uw situatie nodig zijn?  Vul dan hier ons contactformulier in. Wij nemen snel contact met u op. Graag nemen wij u bij de hand en regelen de juridische zaken bij het aankopen van uw droomwoning.

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken