Tekst melding

A.s. vrijdag 20-5 en met hemelvaart 26-5 en 27-5 zijn wij gesloten!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
blokken Samenwonen

Samenwonen

Gaat u binnenkort samenwonen met uw partner, maar is er nog niks geregeld of vastgelegd? Het is belangrijk om de afspraken die u en uw partner samen maken, vast te leggen in bijvoorbeeld een samenlevingscontract. Naast dat u duidelijkheid schept over de bezittingen en dergelijke wanneer u en uw partner eventueel uit elkaar gaan of een van de twee komt te overlijden, zijn er ook een voordelen waar u als stel gebruik van kunt maken: belastingvrijstellingen, minder belasting betalen en het recht op nabestaandepensioen (partnerpensioen).

Lint Notarissen helpt u graag bij het samenstellen van een samenlevingscontract en informeert u over alle afspraken die u hierin kunt vastleggen. Bekijk de pagina’s samenlevingscontract en samen in huis voor meer informatie of neem contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Samenlevingscontract
Samenlevingscontract

Samenlevingscontract

In een samenlevingscontract legt u schriftelijk een aantal afspraken vast. Die afspraken gaan over uw eigen juridische positie, over die van uw partner en over die van u gezamenlijk. Met goede afspraken blijft u gewoon van elkaar houden en sluit u heel veel mogelijke conflicten uit.

LintNotarissen.nl
Samen in huis
Samen in huis

Samen in huis

Hoe zit het eigenlijk als u als samenwoners een huis koopt of huurt? Met welke haken en ogen hebt u te maken. En welke voor- en nadelen zijn er voor samenwoners? Ziet u door de bomen het bos niet meer? Wij zetten ze voor u op een rijtje.

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2022 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken