Tekst melding

A.s. vrijdag 20-5 en met hemelvaart 26-5 en 27-5 zijn wij gesloten!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Blokken BV

BV

Wilt u een BV oprichten? Dan is een bezoek aan een notariskantoor van belang. Op grond van de wettelijke richtlijnen dient de notaris te controleren wie er een BV opricht. Hierbij gaat dan ook een stuk verder dan alleen het controleren van een legitimatiebewijs. Dit om te voorkomen dat de BV wordt gebruikt voor het witwassen van geld.

Bij het oprichten van een BV zijn er een aantal zaken waarbij u moet opletten. Zo dient u vast te stellen wat de oprichtingsdatum is en is het verplicht om een notariële akte op te laten stellen. Dit dient u altijd door een notaris te laten doen. Een notaris controleert de juridisch inhoud van deze notariële akte. In deze akte dienen onder andere de naam van de BV, het doel, de aandeelhouders en meer te worden vastgelegd. Bij Lint Notarissen informeren wij u graag over de verplichte onderdelen die vastgelegd moeten worden in de akte én helpen wij u met het opstellen van de akte.

Heeft u na het lezen van de informatie op onze website behoefte aan meer informatie of aan een persoonlijk gesprek? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor het maken van een afspraak.

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Het oprichten van een BV
Het oprichten van een BV

Het oprichten van een BV

Een BV (besloten vennootschap) biedt voordelen voor kleine ondernemers. Als eenmanszaak, V.O.F. of maatschap bent u ook privé aansprakelijk voor de schulden van uw onderneming.

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2022 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken