Tekst melding

i.v.m. met een telefonische storing is ons kantoor alleen bereikbaar per mail. Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
blokken Liever een testament

Liever een testament

Wanneer u samen met Lint Notarissen een testament samenstelt, kunt u zelf bepalen wie recht op uw erfenis heeft en uw erfgenamen dienen zich daaraan te houden. U kunt Lint Notarissen als executeur aanstellen, wij zullen dan zorgdragen voor de verdeling van de erfenis en het betalen van de erfbelasting. Stelt u geen testament op, dan heeft de wet een aantal standaardregels opgesteld. Deze zijn dan van toepassing. Uw erfgenamen mogen dan zelf bepalen hoe uw erfenis verdeeld wordt. Om duidelijkheid te scheppen en ruzie te voorkomen. Is het verstandig om een testament op te stellen.

Lint Notarissen helpt u graag bij het opstellen van een testament of het beantwoorden van de vragen die u hierover heeft. Heeft u behoefte aan meer informatie of wilt u graag een persoonlijke afspraak maken?

Neem contact met ons op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Een testament maken
Een testament maken

Een testament maken

Wilt u zekerheid over de verdeling van uw erfenis na uw overlijden? De meeste zekerheid bereikt u in een testament. Daarin legt u vast wat u wilt en hoe u dat wilt. De wet geeft een aantal standaardregels. Die regels zijn van toepassing als u geen testament maakt. De wet laat daarmee veel zaken open. Eigenlijk laat de wet dat over aan uw erfgenamen, althans als u geen testament heeft gemaakt. Met een testament bepaalt u zelf alles en moeten uw erfgenamen zich...

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken