Tekst melding

De notarissen en medewerkers van Lint notarissen wensen iedereen prettige feestdagen en een in alle opzichten voorspoedig 2022. Op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december hebben wij gewijzigde openingstijden en zijn we vanaf 13:00 uur gesloten.

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

Coronamaatregelen Lint notarissen

3 februari 2021 09:24:33

In verband met richtlijnen van de Rijksoverheid en het RIVM heeft Lint Notarissen de volgende veiligheidsmaatregelen met betrekking tot het coronavirus getroffen:

1.Wanneer u last heeft van de bekende corona symptomen of in contact bent geweest met personen die (recent) besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij op ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2.Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Indien u dit wenst, verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen. Ook kan het initiatief om met volmachten te werken van onze kantoren uitgaan.

3.Wij ontvangen alleen mensen na het telefonisch maken van een afspraak. Sommige besprekingen zullen telefonisch of via beeldbellen gedaan kunnen worden.

4.Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

5.Er is bij ons een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen uw begrip hiervoor.

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2022 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken