Tekst melding

Goede Vrijdag en Tweede Paasdag zijn wij gesloten. De notarissen en medewerkers van Lint notarissen wensen u prettige Paasdagen toe!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

Coronamaatregelen Lint notarissen

3 februari 2021 09:24:33

In verband met de verscherpte richtlijnen van RIVM en de Rijksoverheid heeft Lint Notarissen de volgende maatregelen getroffen:

 1.Wanneer u last heeft van de bekende Corona verschijnselen of in contact bent geweest met personen die besmet zijn (geweest) verzoeken we u om niet bij ons kantoor langs te komen en telefonisch of per e-mail contact met ons op te nemen.

2.Voor veel rechtshandelingen is de mogelijkheid dat u daarvoor een volmacht verleent. Indien u dit wenst, verzoeken wij u ook om contact met ons op te nemen. Ook kan het initiatief om met volmachten te werken van onze kantoren uitgaan.

3.Wij ontvangen alleen mensen na het telefonisch maken van een afspraak. Indien er geen spoed is, wordt de afspraak bij voorkeur ingepland als alle maatregelen tegen corona zijn opgeheven. Sommige besprekingen zullen telefonisch (bij voorkeur d.m.v. videotelefoneren via whatsapp of facetime) gedaan kunnen worden.

4.Er is bij ons een minimale bezetting per afdeling aanwezig. Wij vragen uw begrip hiervoor.

5.Wij vragen u niet meer mensen naar afspraken mee te nemen dan nodig is.

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2021 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken