Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Lekkerkerk

Notariële akte voor huwelijkse voorwaarden in Lekkerkerk 

Zoekt u een notaris in Lekkerkerk voor een notariële akte voor huwelijkse voorwaarden, dan biedt Lint Notarissen uitkomst. Wij staan u met raad en daad bij, als het gaat om het vastleggen van afspraken over schulden en bezittingen. Het is verstandig hiervoor een afspraak te maken bij ons notariskantoor, omdat een huwelijk in gemeenschap van goederen lang niet zo vanzelfsprekend meer is als vroeger.  

Wat zijn de voordelen vanhuwelijkse voorwaarden? 

Dat u gaat trouwen, wil nog niet zeggen dat u per definitie al uw bezittingen wilt delen met uw partner. Onze notarissen weten u alle details te vertellen over voorwaarden en de noodzaak om deze wettelijk vast te laten leggen. Hoewel het zakelijk gezien soms verstandig is om een woning op naam van uw partner te zetten, loopt u hierdoor risico bij overlijden of een echtscheiding. Met het opstellen van huwelijkse voorwaarden wordt dit ondervangen.  

Belang van beide partners staat voorop bij huwelijkse voorwaarden 

Het doel van een notariële akte is niet alleen het vastleggen van bezittingen, maar ook zorgdragen voor een rechtvaardige verdeling tussen u en uw partner. Geen van beide mag hierbij worden benadeeld. Kies voor de zekerheid van een eerlijke en rechtmatige verdeling en laat uw huwelijkse voorwaarden opstellen door onze notarissen. 

Wat in uw geval moet worden vastgelegd, nemen we in overleg met u door in het persoonlijk gesprek op ons kantoor in Lekkerkerk. Komt u liever langs in ons kantoor in Bergambacht, dan is dat natuurlijk geen enkel probleem.   

Wat kan een notariskantoor voor mij betekenen? 

De werkzaamheden van ons notariskantoor gaan veel verder dan alleen het vastleggen van huwelijkse voorwaarden. Wij zijn er ook voor particulieren en bedrijven die zekerheid zoeken op het gebied van financiën en wettelijk vastgelegde afspraken. Lees vooral onze blogs eens en leer hoe omvangrijk ons werkgebied is. We hopen u snel als klant te mogen begroten in Lekkerkerk of Bergambacht. 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Huwelijkse voorwaarden opstellen | Lekkerkerk

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken