Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Lekkerkerk

Wat kost een testament opstellen in Lekkerkerk? 

In Lekkerkerk is het heerlijk wonen. Het opstellen van een testament is dan misschien niet het eerste dat bij u opkomt. Toch is het goed om hier op tijd mee te starten. Het geeft u de zekerheid dat na uw overlijden uw wensen worden nageleefd. Natuurlijk gaan er kosten gemoeid met het opstellen van een testament bij Lint Notarissen, maar de rust en de zekerheid die het u biedt, levert u zoveel meer op. Hoeveel geld er in uw geval gemoeid gaat met het opstellen van een testament, is afhankelijk van wat u laat vastleggen. 

Maatwerk testament opstellen 

Maak een afspraak om uw wensen vast te laten leggen op ons kantoor in Lekkerkerk. Tijdens het persoonlijke gesprek luisteren we naar wat u te zeggen heeft, maar we leggen u ook de gevolgen van uw keuzes uit. Onze notarissen zijn altijd op de hoogte van de wet- en regelgeving. Dit is onmisbaar om u een betrouwbaar advies te kunnen geven.  

Voordelen van een testament  

Het opstellen van een testament creëert rust en schept duidelijkheid. Met een testament in Lekkerkerk wordt helder wat u wilt dat er met uw bezittingen gebeurt na uw overlijden. In een testament legt u naar wens het volgende vast: 

  • Erfgenamen 
  • Erfenis verdeling 
  • Legaat 
  • Besparen op zorgkosten, erfbelasting etc. 
  • Bewind 
  • Schenkingen verrekenen  
  • Voogdij 

Maak u geen zorgen, als u nog geen idee heeft wat deze zaken inhouden. We begeleiden u tijdens het gehele proces. 

Persoonlijke begeleiding bij Lint Notarissen 

Een testament is vaak een complexe notariële akte. Met ons advies weet u precies wat er in het testament wordt opgenomen en wat het inhoudt. Laat Lint Notarissen u helpen bij het opstellen van een testament in Lekkerkerk. Bepaal zelf in welke vestiging u wilt langskomen, maar profiteer altijd van ons team van vier specialistische notarissen met elk hun eigen vakgebied. Neem vandaag nog contact met ons op voor het opstellen van uw testament in Lekkerkerk. 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Testament laten opstellen | Lekkerkerk

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken