Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

Naar de notaris en coronavirus

Omdat het coronavirus een reële bedreiging voor de gezondheid inhoudt, merken we dat veel mensen stilstaan bij hun testament. Vooral mensen die zich in de zogenaamde risicogroep bevinden zijn bezorgd. Sommige mensen hebben spijt dat zij hun testament niet eerder hebben gemaakt, anderen hebben behoefte aan herziening of een kleine aanpassing.

Het is begrijpelijk dat deze ongekend bijzondere tijd aanleiding geeft tot zorgen. Heeft u de wens om een testament of een andere akte te maken of aan te passen, en is uitstel voor u geen optie? Neem dan gerust contact op met ons kantoor. We houden ons aan alle van overheidswege en door het RIVM afgekondigde maatregelen, en doen daarnaast ons uiterste best om alle cliënten goed van dienst te zijn.

Ook als u gezien uw gezondheidssituatie niet naar ons kantoor kan komen, zoeken wij in overleg met u mogelijkheden om een bespreking op andere wijze te houden, bijvoorbeeld telefonisch of via andere audiovisuele middelen.

U kunt ons vanzelfsprekend e-mailen of bellen om een afspraak te maken.


notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2023 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken