Tekst melding

i.v.m. met een telefonische storing is ons kantoor alleen bereikbaar per mail. Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

Momenten die vragen om de notaris

De notaris speelt een essentiƫle rol speelt tijdens cruciale momenten in ons leven. Of het nu gaat om een huwelijk, bedrijfsovername of overlijden, de notaris staat klaar om ons te begeleiden en te adviseren bij belangrijke beslissingen. Benieuwd naar de waarde van een notaris in jouw leven? Maak kennis met de inspirerende communicatiecampagne 'Het moment', gelanceerd door de Koninklijke Notariƫle Beroepsorganisatie (KNB).

De campagne neemt je mee naar betekenisvolle momenten waarin de notaris een rol speelt. De 3 video's laten zien hoe de notaris op een professionele en betrokken manier helpt bij het vormgeven van de toekomst. Of je nu op het punt staat om in het huwelijksbootje te stappen, je bedrijf wilt overdragen aan de volgende generatie, of te maken krijgt met een overlijden, de notaris staat voor je klaar om je door deze complexe processen te leiden.

Betrouwbare adviseur

Met de campagne "Het moment" wil de KNB laten zien dat de notaris niet alleen een expert is in juridische zaken, maar ook een betrouwbare adviseur en vertrouwenspersoon. Ontdek nu zelf de bijzondere verhalen op de speciale landingspagina www.notaris.nl/hetmoment en laat je meenemen in de wereld van de notaris.

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken