Tekst melding

i.v.m. met een telefonische storing is ons kantoor alleen bereikbaar per mail. Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

Vacature administratief medewerker en receptioniste

24 september 2021 10:40:35

Lint Notarissen is voor haar vestiging in Bergambacht per direct op zoek naar een administratief medewerk(st)er / receptioniste. Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een periode van 7 maanden en bij gebleken geschiktheid voor langer. Wij zoeken bij voorkeur iemand voor minimaal 20 uur per week.

Wij bieden

Een uitdagende baan in een prettige werkkring met collegiale sfeer waarbij u onderdeel gaat uitmaken van een klein hecht team binnen onze organisatie.

De functie

In deze functie houdt u zich bezig met alle voorkomende secretariële en ondersteunende werkzaamheden. Daarbij kunt u denken aan receptiewerkzaamheden, agendabeheer, het uitvoeren van diverse controles en de nazorg van dossiers.

Wij zoeken

Iemand die enthousiast, gedreven en stressbestendig is. De ideale kandidaat moet zorgvuldig kunnen werken, communicatief zowel mondeling als schriftelijk vaardig zijn.

Reageren?

Als u zich herkent in bovenstaand profiel ontvangen wij graag vóór 1 oktober 2021, uw sollicitatiebrief in combinatie met uw cv, per e-mail: e.vanveen@lintnotarissen.nl, t.a.v. Edo van Veen.

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken