Tekst melding

i.v.m. met een telefonische storing is ons kantoor alleen bereikbaar per mail. Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

8 juli 2021

LintNotarissen.nl

Even aandacht voor iets anders….

Na een bijzonder druk eerste half jaar zijn mijn vrouw en ik er een paar dagen tussenuit geweest naar natuurpark ‘De Hoge Veluwe’, dat ons altijd weer laat zien hoe prachtig ons eigen land is.

Met het wisselen van de seizoenen schept ‘De Hoge Veluwe’ steeds totaal verschillende beelden van de omgeving, andere kleuren en geuren. Dit bracht mij ook op het idee, nu de vakantieperiode aanbreekt én de COVID-19 maatregelen worden versoepeld, eens géén notarieel onderwerp in mijn column te behandelen, maar aandacht te vragen voor onze eigen prachtige omgeving waarin een rol is weggelegd voor STICHTING STREEKFONDS KRIMPENERWAARD, van welke stichting ik als voorzitter van het bestuur fungeer. Het bestuur zet zich in de doelstelling van de stichting te bereiken: ondersteuning van projecten en particuliere initiatieven voor het behoud van het landschap, cultuur en het duurzaam ontwikkelen en aantrekkelijk houden van Krimpenerwaard als leefomgeving.

COVID-19 heeft ons doen beseffen hoe belangrijk de naaste leefomgeving is als de bewegingsvrijheid wordt beperkt.

Op de website: www.streekfondskrimpenerwaard.nl staat alle informatie te lezen over wat de stichting zoal doet/organiseert. Veel lezers zullen misschien dit jaar al met vakantie afreizen naar het buitenland, anderen zullen dit nog niet aandurven. Mocht er twijfel bestaan en blijft men dus liever (nog) thuis of in Nederland, neem dan zeker even de moeite de website van de stichting StreekFonds te bezoeken. Overigens voor een klein bedrag per jaar kunt u donateur worden en meehelpen de Krimpenerwaard als natuur- en cultuurgebied voor u zelf én kinderen/kleinkinderen zoveel mogelijk te behouden.

Ik wens iedereen een ontspannen en COVID-19-veilige vakantie toe, al dan niet in Nederland en/of Krimpenerwaard.

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken