Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Bergambacht

Wat kost een samenlevingscontract bij een notaris in Bergambacht? 

De kosten voor een samenlevingscontract bij Lint Notarissen zijn afhankelijk van uw wensen, de extra zaken die u vast wenst te leggen en meer. U kunt bij ons kantoor in Bergambacht terecht om een samenlevingscontract op te stellen en vast te laten leggen. De kosten voor een samenlevingscontract zijn een investering in zekerheid en duidelijkheid. Lint Notarissen helpt u hierbij graag! 

Waarom een samenlevingscontract? 

Wanneer u niets vastlegt, bent u voor de wet geen partner. Dit kan in de toekomst leiden tot onduidelijkheid en ontevredenheid. Bij het vastleggen van afspraken in een samenlevingscontract ontstaat er duidelijkheid. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan belangrijke zaken in dit contract vastgelegd en zorgt dit voor duidelijkheid op dat moment.  

Zo ontstaan er vaak onenigheden bij het overlijden van een partner, wanneer bezittingen en geld naar familie of (jonge) kinderen gaat en niet naar de andere partner. Maar ook wanneer u uit elkaar gaat, is het handig om van tevoren afgesproken te hebben wie wat krijgt en meer. 

Een samenlevingscontract opstellen in Bergambacht 

In Bergambacht stelt u een samenlevingscontract op met Lint Notarissen. Wij stellen in overleg met u het document op en leggen de volgende zaken voor u beiden vast: 

  • Welke bankrekening waarvoor wordt gebruikt 

  • Wie wat bijdraagt aan welke kosten 

  • Wie wat krijgt wanneer u uit elkaar zou gaan  

  • Wie wat krijgt in geval van overlijden 

Deze afspraken bieden u zekerheid in de toekomst, bij vervelende gebeurtenissen zoals overlijden of uit elkaar gaan is het prettig om te weten waar u aan toe bent.   

Lint Notarissen in Bergambacht en omgeving voor uw samenlevingscontract 

Lint Notarissen heeft verschillende kantoren in Bergambacht en omgeving. Zo kunt u ons vinden in: 

  • Rhoon  

  • Lekkerkerk 

Dankzij onze verspreiding in kantoren kunt u altijd in de buurt terecht bij één van onze notarissen om een samenlevingscontract op te stellen. 

Wilt u duidelijke afspraken en duidelijkheid voor uw toekomst samen? Maak nu een afspraak

 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Kosten samenlevingscontract | Bergambacht

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2023 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken