Tekst melding

A.s. vrijdag 20-5 en met hemelvaart 26-5 en 27-5 zijn wij gesloten!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Lekkerkerk

Leg uw geregistreerd partnerschap vast bij een notaris in Lekkerkerk

Gefeliciteerd! U gaat uw geregistreerd partnerschap vastleggen in Lekkerkerk en dit is een prachtig moment in uw relatie. Natuurlijk wilt u alles goed vastleggen en hiervoor bent u op zoek naar een specialist. Lint Notarissen kan u hierbij helpen en zorgen dat al uw zaken officieel vastgelegd worden. U heeft de mogelijkheid om te kiezen voor het aangaan van het algehele gemeenschap van goederen of het beperkte gemeenschap van goederen. Wilt u hier meer over weten of wilt u deskkundig advies? Laat Lint Notarissen u helpen tijdens een adviesgesprek op het kantoor in Lekkerkerk en leg uw zaken goed vast.

 

Geregistreerd partnerschap met algehele gemeenschap van goederen

Wellicht woont u al samen in Lekkerkerk en heeft u onderling wat afspraken gemaakt voor zaken die komen kijken bij een geregistreerd partnerschap zoals het verdelen van uw bezittingen na overlijden of het verdelen van het interieur wanneer u toch besluit uit elkaar te gaan. U wilt deze zaken goed vastleggen in een geregistreerd partnerschap en u kunt hierbij kiezen voor het algehele gemeenschap van goederen.

Wanneer u de keuze maakt zich te laten registeren voor het algehele gemeenschap van goederen dan delen u en uw partner alle bezittingen en schulden. Deze schulden tellen ook in de periode voor de registratie van het partnerschap en in dit geval worden ook alle schenkingen en erfenissen van familie met elkaar gedeeld. Bij een scheiding krijgen u en uw partner beide 50% van alle bezittingen en schulden. Voor het registreren van het algehele gemeenschap van goederen of het wijzigen van de partner voorwaarden moet u bij Lint Notarissen in Lekkerkerk zijn.

 

Geregistreerd partnerschap met beperkte gemeenschap van goederen

Als u besluit een geregistreerd partnerschap aan te gaan na 1 januari 2018 leeft u volgens de wet automatisch in beperkte gemeenschap van goederen. Dit betekent dat u uw schulden en bezittingen pas deelt na moment van registratie. U behoudt dus beide uw eigen schulden en bezittingen van de periode voor de registratie en ontvangt ook schenkingen of een erfenis persoonlijk.

 

Lint Notarissen is uw notaris in Lekkerkerk voor het registeren van uw geregistreerd partnerschap

Heeft u een keuze kunnen maken voor het vastleggen van zaken tijdens uw geregistreerd partnerschap? Laat Lint Notarissen in Lekkerkerk u adviseren of helpen en het officieel vastleggen. Maak een afspraak of neem contact op met Lint Notarissen en wordt officieel samen partners!

 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Geregistreerd partnerschap | Lekkerkerk

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2022 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken