Tekst melding

Alle kantoren van Lint Notarissen zijn met pinksteren gesloten

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Ga terug

Notaris Leo van Veen 45 jaar in het notariaat.

23 januari 2020 16:53:20

‘’Het mooie van dit beroep is dat je dichtbij de mensen staat en ze écht kunt helpen met maatwerk oplossingen voor soms ingewikkelde vraagstukken of problemen” verklaart de 63jarige Lekkerkerker zijn beroepsmatige passie, “Dat geeft nog altijd veel voldoening en zorgt ervoor dat ik van plan ben om zeker nog een aantal jaren in functie te blijven, Dat heeft ook met mijn ondernemende aard te maken. Het leiding geven aan de vier kantoren van Lint Notarissen, onze positionering in de markt, het bieden van uitstekende dienstverlening; het zijn allemaal aspecten die me boeien én scherp houden. Wij proberen onze slogan “dicht bij mensen, daar ligt ons werk” in elke situatie waar te maken op een manier die iedereen aanspreekt én ontzorgt.”

Oorspronkelijk had de “jonge” Leo van Veen niet de ambitie om later het vak van zijn vader(notarisklerk) te gaan uit oefenen.“Na aanvankelijk in de administratie gewerkt te hebben kwam ik uiteindelijk via mijn vaders notariële contacten op 15 oktober 1974 terecht op het kantoor van notaris J.W. Sasburg in Lekkerkerk. Later ben ik als notaris-assistent gaan werken op kantoren in Zoetermeer en Capelle aan den IJssel. In 1983 nam ik de stap te solliciteren bij het gerenomeerde notariskantoor Lubbers & Dijk te Amsterdam. Het vak sprak mij zo aan, dat ik naast een full-time baan op dit kantoor in 1986 de studie Notarieel Recht aan de Universiteit van Amsterdam begon.
In 1992 studeerde ik af als kandidaat-notaris. In die hoedanigheid vroeg notaris Sasburg mij 26 jaar geleden terug te komen naar Lekkerkerk om hem op te volgen als notaris. Voor een opvolging moet een hele procedure worden doorlopen en in november 1998 was het zover en werd ik benoemd tot notaris in Lekkerkerk, na 6 jaar kandidaat-notarisschap.
Ik kijk terug op 45 mooie jaren in het notariaat, waarin het notariaat sterk veranderde en nu nog altijd sterk aan verandering onderhevig is door automatisering, internet en invoering van marktwerking.”

LintNotarissen.nl
notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2021 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken