Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Bergambacht

Samenlevingscontract laten opstellen in Bergambacht 

Bent u op zoek naar een notaris voor een samenlevingscontract in Bergambacht? Stel deze op met de hulp van Lint Notarissen. Samenwonen, met een samenlevingscontract als geldig document is een verstandig besluit. Met oog voor u en uw partner leggen we de volgende zaken voor u beiden vast:  

  • Welke bankrekening waarvoor wordt gebruikt  
  • Wie wat bijdraagt aan welke kosten  
  • Wie wat krijgt wanneer u uit elkaar zou gaan   
  • Wie wat krijgt in geval van overlijden  

Deze afspraken bieden zekerheid, als er in de toekomst vervelende gebeurtenissen voorvallen, zoals een overlijden of beëindiging van de relatie. Het is prettig om dan te weten waar u aan toe bent en waar u recht op heeft. 

Wat kost een samenlevingscontract bij een notaris in Bergambacht?  

De kosten voor een samenlevingscontract bij Lint Notarissen in Bergambacht zijn onder andere afhankelijk van uw wensen en de extra zaken die u vast wilt leggen. Vraag ons om een gratis offerte, dan heeft u een goede indicatie van de kosten voor een samenlevingscontract. De samenlevingscontract kosten zijn een onbetaalbare investering in zekerheid en duidelijkheid. Lint Notarissen helpt u hierbij graag! We leggen u graag de voor- en nadelen van een samenlevingscontract uit. 

Waarom een samenlevingscontract?  

Wanneer u niets vastlegt, bent u voor de wet geen partner. Dit kan in de toekomst leiden tot onduidelijkheid en ontevredenheid. Bij het vastleggen van afspraken in een samenlevingscontract ontstaat helderheid. Mocht er onverhoopt iets misgaan, dan staan belangrijke zaken in dit contract vastgelegd en zorgt dit voor duidelijkheid op dat moment.   

Verdeling van bezittingen 

Er ontstaan vaak onenigheden bij het overlijden van een partner, als blijkt dat bezittingen en geld naar familie of (jonge) kinderen gaat en niet naar de andere partner. Ook wanneer u uit elkaar gaat, is het handig om van tevoren afgesproken te hebben wie wat krijgt en meer.   

Lint Notarissen zit gevestigd in Bergambacht en Lekkerkerk. Dankzij de spreiding van onze kantoren kunt u altijd terecht bij één van onze notarissen om een samenlevingscontract op te stellen.  

Wilt u duidelijke afspraken en duidelijkheid voor uw toekomst samen? Maak nu een afspraak.  

 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Samenlevingscontract laten opstellen | Bergambacht

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2024 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken