Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Bergambacht

Kosten voor het opstellen van een testament in Bergambacht

Wanneer u een testament opstelt bij een Lint Notarissenkantoor in Bergambacht zitten hier uiteraard kosten aan verbonden. De kosten om een testament op te stellen liggen bij Lint Notarissen kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van wat u vast wil laten leggen in het testament. Het opstellen van een testament is maatwerk, u kunt immers uw voorkeuren aangeven. Onze notaris dient u te informeren over de gevolgen van uw keuzes, te attenderen op andere keuzes die gemaakt dienen te worden en te adviseren op specifieke punten. Daarbij heeft de notaris in kwestie de benodigde ervaring, kennis en titel om uw testament rechtsgeldig te maken. 

Voordelen van een testament opstellen bij Lint Notarissen in Bergambacht

Met een testament creëert u duidelijkheid in de toekomst. Wanneer u overlijdt gaat uw testament in. In een testament legt u verschillende dingen vast:

  • Erfgenamen
  • Erfenis verdeling
  • Evt. besparen op zorgkosten, erfbelasting ect.
  • Voogdij
  • Bewind
  • Schenkingen verrekenen 
  • Legaat
  • En meer

Omdat een testament een complexe notariële akte kan zijn, is het juiste advies van belang. De kosten van een testament worden vaak te niet gedaan wanneer het testament op de juiste manier is opgesteld. Dit kan de erfbelasting voor uw erfgenamen verlagen en duidelijkheid scheppen over uw bezittingen. 

Testament opstellen bij Lint Notarissen in Bergambacht

Heeft u het voornemen om een testament op te stellen? Lint Notarissen kan u hierbij helpen. Niet alleen omdat wij verschillende vestigingen in Bergambacht en omgeving hebben, maar ook omdat wij al ruim 20 jaar samenwerken. Voorheen waren onze vestigingen los opererende notariskantoren. Door onze kennis en krachten te bundelen, zijn wij hét notariskantoor van Bergambacht en de regio.

Wij hebben een team van 4 specialistische notarissen met elk hun eigen vakgebied. In de afgelopen jaren zijn wij mee gegroeid en ontwikkeld met de moderne regelgeving.

Wij staan graag voor u klaar bij het opstellen van een testament. Meer weten over de kosten voor het opstellen? Neem nu contact op met onze kantoren.

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Kosten testament | Bergambacht

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2023 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken