Tekst melding

Alle kantoren van Lint Notarissen zijn met pinksteren gesloten

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Kosten testament

Wat kost het om een testament op te stellen bij Lint Notarissen?

De kosten om een testament op te stellen liggen bij Lint Notarissen kunnen verschillen. Dit is afhankelijk van wat u vast wil laten leggen in het testament. De verschillende prijzen die notarissen rekenen voor het opstellen van een testament zijn afhankelijk van de service die zij u hierbij aanbieden, bij de een gaat het grotendeels online en bij de ander in persoon.

Wanneer u een testament op kantoor laat opstellen, kunt u vaak rekenen op meer advies op de voor u interessante punten en antwoorden op de voor u belangrijke vragen. Lint Notarissen nodigt u dan ook graag uit op kantoor voor het opstellen van een testament.

Wat regelt u met een testament?

Met een testament legt u vast wat er met uw bezittingen en vermogen gebeurt na uw overlijden. Zonder testament wordt dit bepaalt door de Nederlandse wet. Omdat al uw wensen en voorkeuren vast gelegd dienen te worden, is elk testament maatwerk. U kunt uw wensen aangeven, vervolgens kan de notaris u hierbij adviseren en uw voorkeuren om zetten in juridische bepalingen. 

Moet een testament vastgelegd worden door een notaris?

Ja, het vast leggen van een testament dient bij een notaris te gebeuren. Het opstellen van een testament dient juridisch juist te gebeuren en moet daarom door een notaris te worden gedaan. Als expert op het gebied van testamenten, weet Lint Notarissen hoe we uw wensen kunnen combineren met de wettelijke voorschriften.

Door het tekenen van de notariële akte én de handtekening van een notaris van Lint Notarissen, wordt deze akte rechtsgeldig. Wij dienen deze akte in in het Centraal Testamenten Register. Hierin staat alleen de datum van het testament vermeld, de inhoud is uiteraard privé. Wij bewaren de akte volgens de hoogste privacyregels, u krijgt een afschrift van het testament mee. 

Kosten voor het wijzigen van uw bestaande testament

Wanneer u iets in het testament wenst te wijzigen, kunt u dit altijd bij hetzelfde notariskantoor doen. Dit doet u door het testament opnieuw op te stellen. 

Maak a.u.b. uw keuze of Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Kosten testament

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2021 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken