Tekst melding

Op 8, 9 en 10 november zijn wij ivm groot onderhoud aan ons computersysteem zeer beperkt bereikbaar (zowel per mail als telefonisch). Onze excuses voor dit ongemak!

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl
Rhoon

Wat kost een samenlevingscontract bij een notaris in Rhoon?

De kosten voor een samenlevingscontract bij Lint Notaris zijn afhankelijk van uw wensen, de extra zaken die u vast wenst te leggen en meer. Wij zijn onder andere gevestigd in Rhoon. U kunt bij ons op kantoor terecht om een samenlevingscontract opstellen en vast te laten leggen. 

De kosten voor een samenlevingscontract zijn een investering in zekerheid en duidelijkheid. Wanneer u niets vastlegt, bent u voor de wet geen partner. Dit kan in de toekomst leiden tot onduidelijkheid en ontevredenheid. Zo ontstaat er vaak onenigheid bij het overlijden van een partner, wanneer bezittingen en geld naar familie of (jonge) kinderen gaat en niet naar de andere partner. Maar ook wanneer u uit elkaar gaat, is het handig om van tevoren afgesproken te hebben wie wat krijgt en meer.

Een samenlevingscontract opstellen bij Lint Notarissen in Rhoon

Samen met een van de notarissen stelt u een samenlevingscontract op. Wij stellen in overleg met u het document op en leggen de volgende zaken voor u beiden vast:

  • Welke bankrekening waarvoor wordt gebruikt
  • Wie wat bijdraagt aan welke kosten
  • Wie wat krijgt wanneer u uit elkaar zou gaan
  • Wie wat krijgt in geval van overlijden

Deze afspraken bieden u zekerheid in de toekomst, bij vervelende gebeurtenissen zoals overlijden of uit elkaar gaan is het prettig om te weten waar u aan toe bent.  

Lint Notarissen in Rhoon voor uw samenlevingscontract

Lint Notarissen heeft verschillende kantoren in Rhoon en omgeving. Zo kunt u ons vinden in:

Dankzij onze verspreiding in kantoren kunt u altijd in de buurt terecht bij een van onze notarissen om een samenlevingscontract op te stellen.

Wilt u duidelijke afspraken en duidelijkheid voor uw toekomst samen? Maak nu een afspraak met een van onze notarissen en wij voorzien u graag van meer informatie.
 

Neem contact op

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Stel uw vraag

Kosten samenlevingscontract | Rhoon

notariskrant tekst

Meld u gratis aan voor de notariskrant Aanmelden Notariskrant

LintNotarissen.nl logo
LintNotarissen.nl

Copyright © 2023 LintNotarissen.nl | Sitemap

Powered by Designpro.nl & Z-IM

Zoeken