Lint Notarissen ondersteunt jeugdbadmintontoernooi

Mr. Freddy de Ridder is niet alleen Lint-notaris in Bergambacht, hij is ook als vrijwilliger actief bij onder meer badmintonvereniging Blue Sky in zijn dorp.

“Ik werd in 2005 lid van deze club en speel er sindsdien met veel plezier als recreant”, vertelt hij. “Als het even kan sla ik elke maandagavond tegen een shuttle. Heel ontspannend en gezellig.”
Zijn badmintonactiviteiten combineert hij met het voorzitterschap van Blue Sky.

Tevens heeft mr. De Ridder zitting in de commissie die ieder jaar het befaamde Bergambacht Jeugd Open-badmintontoernooi organiseert.

Onlangs werd de 2018-editie van het evenement gehouden. Vanuit heel Zuid-Holland reisden een kleine 150 deelnemers af naar sport- en zalencentrum De Waard. “Het BJO is in de voorbije twaalf jaar uitgegroeid tot een begrip”, weet de sportieve notaris.

“Mooi is ook dat het bedrijfsleven vol enthousiasme bereid is om het toernooi te ondersteunen. Dit jaar hebben zich twaalf sponsors aan het BJO verbonden. Ook Lint Notarissen support deze sporthappening van harte. De jeugd beleeft er veel plezier aan en het publiek geniet van leuke en spannende partijen. Bovendien komen veel deelnemers uit de regio’s waar Lint met haar zes notariskantoren actief is. Kortom: we verbinden onze naam graag aan evenementen als deze.”

Lint Notarissen Krimpen: nieuw gevelbord

Burgemeester Martijn Vroom van Krimpen aan den IJssel en notaris Remco Rijnvis onthulden woensdagmiddag de nieuwe lichtreclame op het pand van Lint Notarissen Krimpen aan den IJssel. Er was sprake van een ‘onthulling op hoog niveau’, omdat beide heren zo’n tien meter de hoogte in moesten om hun niet alledaagse handeling te verrichten.

Het nieuwe bord past bij de uitstraling van Lint Notarissen, een maatschap van zes notariskantoren in de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Rotterdam-Hoogvliet en Rhoon. “Zes vestigingen die samen een eenheid vormen en onze cliënten perfect van dienst kunnen met brede én gespecialiseerde dienstverlening zijn”, stelde Lint Notarissen-voorzitter Mr Leo van Veen vast.
Burgemeester Vroom was met plezier aanwezig om het nieuwe gevelbord te onthullen. “Lint Notarissen doet het uitstekend in zijn verzorgingsgebieden en is ook voor onze gemeente een goede en prettige gesprekspartner. Daarnaast heeft Lint Notarissen Krimpen aan den IJssel een belangrijke functie voor veel van onze inwoners en zorgt het kantoor voor werkgelegenheid. Genoeg redenen dus om hier vandaag deze eervolle ‘onthullingstaak’ te verrichten”

Geen casus is hetzelfde, dat maakt mijn vak zo boeiend

Elise den Hartigh mag zich sinds kort kandidaat-notaris noemen van Lint Notarissen. Ze verricht haar werkzaamheden binnen onze vestigingen in Rhoon en Hoogvliet.

De 23-jarige inwoonster van Rotterdam behaalde onlangs haar master Notarieel Recht en gaat in september beginnen met de beroepsopleiding. “Deze gaat drie jaar in beslag nemen”, rekent mr. Elise den Hartigh voor. “Ik volg de studie naast mijn werk. Dat is pittig en uitdagend tegelijk.”

Naar het volledige artikel