Lint Notarissen Krimpen: nieuw gevelbord

Burgemeester Martijn Vroom van Krimpen aan den IJssel en notaris Remco Rijnvis onthulden woensdagmiddag de nieuwe lichtreclame op het pand van Lint Notarissen Krimpen aan den IJssel. Er was sprake van een ‘onthulling op hoog niveau’, omdat beide heren zo’n tien meter de hoogte in moesten om hun niet alledaagse handeling te verrichten.

Het nieuwe bord past bij de uitstraling van Lint Notarissen, een maatschap van zes notariskantoren in de Krimpenerwaard, Capelle aan den IJssel, Rotterdam-Hoogvliet en Rhoon. “Zes vestigingen die samen een eenheid vormen en onze cliënten perfect van dienst kunnen met brede én gespecialiseerde dienstverlening zijn”, stelde Lint Notarissen-voorzitter Mr Leo van Veen vast.
Burgemeester Vroom was met plezier aanwezig om het nieuwe gevelbord te onthullen. “Lint Notarissen doet het uitstekend in zijn verzorgingsgebieden en is ook voor onze gemeente een goede en prettige gesprekspartner. Daarnaast heeft Lint Notarissen Krimpen aan den IJssel een belangrijke functie voor veel van onze inwoners en zorgt het kantoor voor werkgelegenheid. Genoeg redenen dus om hier vandaag deze eervolle ‘onthullingstaak’ te verrichten”