Ons team….. een ‘lint’ van medewerkers

Aflevering 1  Demi Hansum

Demi Hansum is één van de gezichten van Lint Notarissen kantoor Krimpen aan den IJssel. Demi maakt als notarieel medewerker deel uit van onze afdeling Onroerend Goed.

Na haar juridische opleiding niveau 4 op het MBO kwam Demi via een stage terecht bij een notariskantoor. “Dat beviel van beide kanten zo goed dat ik er na school in dienst trad.”Vier jaar geleden maakte ze de overstap naar Lint Notarissen. Naast haar werk volgt Demi Hansum de opleiding tot notarisklerk. “Een interessante studie”, zegt ze erover. “Ik heb mijn eerste module Onroerend Goed Recht met succes afgerond en houd me nu bezig met de volgende: Familierecht. Per module ben je ongeveer een jaar bezig. Als ik ook deze module tot een goed einde breng, mag ik me laten inschrijven als notarisklerk.”

Het kost Demi Hansum relatief weinig moeite om naast haar werk te studeren. “Natuurlijk is het wel een extra belasting, maar daar staat veel moois tegenover”, glimlacht de inwoonster van Capelle aan den IJssel. “De leerstof boeit me en is allesbehalve saai. Dat geldt trouwens ook voor mijn dagelijks werk. Geen opdracht is hetzelfde; of het nu gaat om de overdracht van onroerend goed of het opstellen va een hypotheekakte. Dat maakt mijn functie heel plezierig.”

Ontstaan van Lint Notarissen

Lint Notarissen is het vervolg op oorspronkelijk vier notariskantoren met een lange historie. De vestiging van notaris Van Veen in Lekkerkerk bestaat sinds het einde van de 19e eeuw. In Bergambacht gaan de wortels van het notariskantoor van notaris De Ridder zelfs terug tot in de tweede helft van de 19e eeuw. Beide vestigingen werken sinds 1998 samen en sinds 2001 in maatschapsverband onder de naam Van Veen & De Ridder Notarissen.

De vestiging van Rijnvis Verwoerd Zwaveling Notarissen in Krimpen aan den IJssel komt voort uit twee vestigingen: Krimpen aan den IJssel en Ouderkerk aan den IJssel. In Krimpen aan den IJssel startte notaris Bos in 1984 het eerste notariskantoor, vanwege groei in 1998 uitgebreid met notaris Verwoerd. De oorspronkelijk Ouderkerkse vestiging stamt ook uit de negentiende eeuw en werd in 2006 door notaris Ewoldt omgezet naar de standplaats Krimpen aan den IJssel en in 2009 overgenomen door notaris Zwaveling, die in 2010 fuseerde met de notarissen Rijnvis en Verwoerd.
In 2014 zijn ook de kantoren in Rhoon en Rotterdam-Hoogvliet (voormalig kantoor Dekker Notarissen) en De Stigter Notariaat in Capelle aan den IJssel tot Lint Notarissen toegetreden. Lint Notarissen is laagdrempelig, u kunt zo binnenlopen voor advies en informatie. Bovendien worden uw opdrachten snel uitgevoerd. Onze kracht is de persoonlijke vertrouwensband met onze cliënten.

Met zes notarissen zijn wij in staat om onze specialismen voortdurend verder uit te bouwen. Dat betekent dat wij u in een steeds ingewikkelder wordende samenleving altijd van dienst kunnen zijn met adviezen en diensten over familiezaken zoals een samenlevingscontract of huwelijkse voorwaarden, erven, schenken en estateplanning. Ook met regelingen voor uw bedrijf zijn wij u behulpzaam, zoals de oprichting van een BV of het overdragen van aandelen, en met de oprichting en statuten van vereniging of stichting. Verder helpen wij u efficiënt bij de aankoop van een huis en de hypotheekakte.
Onze cliënten komen uit de Krimpenerwaard (Krimpen aan den IJssel, Ouderkerk aan den IJssel, Lekkerkerk, Krimpen aan de Lek, Bergambacht, Schoonhoven), en uit het gebied rondom en in Rotterdam en Capelle aan den IJssel, Gouda, Hoogvliet, Rhoon en Barendrecht.

Wilt u meer informatie? Klik dan op de informatielink op deze pagina, wij nemen dan spoedig contact met u op.


 

De notarissen

mr. L.van Veen, notaris in Krimpenerwaard
mr. L.van Veen, notaris in Krimpenerwaard

mw.mr. D.A. Satimin, voorzitter maatschap, notaris in Hoogvliet-Rotterdam
mw.mr. D.A. Satimin, voorzitter maatschap, notaris in Hoogvliet-Rotterdam

mr. R.R. Rijnvis, notaris in Krimpen aan den IJssel
mr. R.R. Rijnvis, notaris in Krimpen aan den IJssel

mr. J.H. Verwoerd, notaris in Rhoon
mr. J.H. Verwoerd, notaris in Rhoon

mr. B. Zwaveling, notaris in Capelle aan den IJssel
mr. B. Zwaveling, notaris in Capelle aan den IJssel

mr. F.J. de Ridder, secretaris maatschap, notaris in Krimpenerwaard
mr. F.J. de Ridder, secretaris maatschap, notaris in Krimpenerwaard